הדבקה של המצח

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

30/06/2014 | 14:30 | מאת: יעל

שלום, בתי בת 4 נפלה לפני 3 שבועות ונפצעה במצח. פנינו למיון שם ביצעו הדבקה (שוליים נראו נקיים) ומעל ההדבקה הונח פלסטר קטן לבן. כעבור 48 ש' הרטבנו רגיל, חופפים כל יום את השער אך המדבקה עדין לא ירדה. האם זה תקין? לא יכול להיגרם נזק לעור מתחת למדבקה אחרי כ"כ הרבה זמן שהוא סגור? האם צריך לעשות משהו או להמשיך לחכות? תודה רבה

02/07/2014 | 09:16 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

בד"כ ניתנות הנחיות ע"י הרופא המטפל. במידה והפצע נקי ולא מפריש לאחר שבוע ניתן להוריד את הפלסטר בזהירות, עדיף במרפאה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית