נטייה לצלקות(קלואיד)

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

28/06/2014 | 12:11 | מאת: פנינה

עברתי ניתוח להוצאת בלוטת התימוס - ובעקבות כך התפתחה צלקת עצומה. התפתחה לי צלקת שגדלה על אזור הכתף - אין לי מושג אפילו למה. בכל אופן כמובן שטיפלתי בזה באמצעות זריקות(סטרואיד) וכו... המצב "מצוין" עד כה. אבל יש לי שאלה שאני מחפשת תשובה עליה: בעבר ניקתי את האוזניים והיו לי עגילים. אבל לרוב תמיד התפתחו לי זיהומים וכאבים. בהתחלה כמה חודשים ארוכים העגילים הרפואיים היו לי בסדר ולא סבלתי מזיהומים. אבל אח"כ התחלתי לסבול מדלקות. האם יש פתרון מסוים... עגילים רפואיים מסוימים או עגילים מחומר מסוים שיכולים להיות מתאימים לי??? היו שני רופאים שבעקבות כל ההיסטוריה של הצלקות המליצו לי לא לשים עגילי בכלל... אשמח לתשובה!! תודה!!

02/07/2014 | 09:05 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

במידה ואת סובלת מזיהומים חוזרים ,מצטרף לדעה שממליצה לא ללכת עם עגילים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית