טיפול בצלקות לאחר כוויה מדרגה שניה.

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

27/06/2014 | 13:19 | מאת: אנונימוס

יש לי שאלה בנושא חליפת-לחץ. אני לובש חליפת לחץ מזה חודש וחצי אך במהלך פעילות ספורטיבית (בלי החליפת לחץ) נפצעתי קלות בשני אצבעות - שיפשוף קצת עמוק מהרגיל וירד מעט דם, השאלה שלי היא האם לשים את החליפת לחץ על היד בכל מקרה? ואם לא אז מה לעשות? נ.ב הכוויות שלי הן ביד ימין עד לכתף ובגב יד שמאל, הפציעה הקלה נמצאת בזרת ובאצבע לידה ביד ימין. תודה מראש!

02/07/2014 | 09:01 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

לא ממליץ להסיר חליפת לחץ בעיקר בפעילות ספורט. ואין מניעה משמוש בחליפה גם עם יש פצע שפשוף באצבעות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית