ניתוח אף

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

19/06/2014 | 23:31 | מאת: מורן

שלום דוקטור אשמח מאוד אם תוכל לתת מענה לשאלה שלי . עברתי ניתוח לפני חודש ורציתי לדעת האם כתוצאה ממשיכת תפרים שהיו בצידי הנחיריים היה יכול להיגרם איזשהו נזק לצורה של האף ?

20/06/2014 | 07:30 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

בד"כ לאחר חודש ימים, לא צריכים להיוותר תפרים לאחר ניתוח אף, כך שהשאלה לא מובנת.

20/06/2014 | 09:52 | מאת: מורן

התכוונתי שמאז הניתוח עבר סה"כ חודש ימים . השאלה נשאלת לשבוע אחרי הורדת הגבס משכתי בלי לשים לב מספר פעמיים לכם רציתי לדעת האם קיימת איזושהי השפעה לצורה ומבנה האף כתוצאה מהפעולה ? תודה .

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית