הרדמה בניתוח משולב

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

11/06/2014 | 14:45 | מאת: לימור

ד"ר שלום רב, אני עומדת להתנתח ברמת אביב ניתוח משולב של מתיחת בטן רחבה והרמת חזה הבנתי כי ההרדמה בניתוח שייארך כ 4 שעות הינה הרדמה כללית בשילוב הרדמה מקומית (כדי להוריד מהכאב בעת הניתוח ובעת ההחלמה) האם זה אומר שאהיה ולו במעט עירנית בניתוח? האם זה אומר שאשמע או ארגיש את ההרגשה ולו הקטנה ביותר בניתוח? הבנתי שמחדירים מכשיר חשמלי בעת מתיחת הבטן והשרירים מגיבים (האם הם לא אמורים להיות רפויים) אני ממש מודאגת - מהי בדיוק מבחינתי כמנותחת הרדמה מלאה בשילוב מקומית - אני ממש מפחדת שארגיש או אשמע משהו ולו הקטן ביותר אשמח לתשובה מפורטת לעניין תודה רבה והמשך יום טוב :)

15/06/2014 | 10:28 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

רצוי שתשוחחי עם המנתח שלך, וכמו כן בד"כ הרופא המרדים משוחח אתך לפני הניתוח.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית