עזרה ויעוץ בבקשה ....................

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

28/11/2016 | 14:10 | מאת: ארז

שלום דר בבקשה עם תוכל להגיד לי מה לעשות . אני בן 44 בריא לפני 3 חודשיים היה לי דלקת בדרכי השתן . שאחרי שבוע התחיל לי כאבים וגירוי בקצה הפין הלכתי לאורולוג ולפי בדיקה רקטלאית אמר שיש לי דלקת בערמונית ונתן לי ציפרודקס לחודש . אחרי חודש חזרתי אלי ואמרתי לו שיש לי עדיין גירוי בקצה הםין אמר שאין מה לעשות או חימום הערמונית או טיפול בפרמיקסון ל6 חודשיים . לקחתי פרמיקסון ועדיין יש לי גירוי תמיד שלא עוזב אותי . הלכתי להתעייץ אצל פרופסור והא טעןללא בדיקה רק לפי התסמינם שאין לי ולא היה לי דלקת בערמונית . ואמר לי שהעצב שנתפס לי וגם הרבה פסיכולוגית ונתן לי אלטרולט 10 מג בלילה האמת קצת הקל אבל עדיין יש לי גירוי בקצה הפין הייתי אצל רופא עור אמר שהוא לא רואה כלום בדיקות לכול מחלות המין . תקין סי טי . תקין אולטרסנד . תקין אולטרסאנד אשכים תקין אני ממש לא חי 3 חודשיים ללא שום פעולה מינית כי זה מגורה מה עוד ניתן לעשות והאם יכול להיות שמשהו עצבי עושה גירוי כזה תודה רבה עם תוכל לעזור לי

שלום ארז. מה שאתה חווה יכול להיות חלק מתסמונת כאב אגן כרוני. זה אופייני שכל הבדיקות תקינות, אבל הכאב ממשיך, ושאין טיפול אחד שהוא טוב ויעיל. המנגנון של הגירוי/כאב בהחלט יכול להיות עצבי, ואני שמח שאלטרולט עוזר לך, לפחות חלקית.

28/11/2016 | 21:16 | מאת: ארז

העניין שאין כאב נשאר רק הגירוי שלא מפסיק . יש עוד איזה טיפול או כדור חוץ מאלטרולט שיכול לעזור והאם מנסיונך זה יפסק מתי שהוא תודה. רבה

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית