תשובה פתלוגית של ביופסיה של הערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

28/06/2016 | 13:57 | מאת: אפי

זו התוצאה הפתולוגית של ביופסיה של הערמונית שעברתי לפני חודש- מהו ההסבר לכתוב כאן כפי הידוע אין ממאירות ומהי הדיאגנוזה? האם אפשר להיות שקטים מתשובה זו? ומהי הדלקת הכרונית שמצוינת כאן האם צריך לקבל טיפול כלשהו לכך? אשמח מאוד לקבל את הסבריך-המון תודה!!! In total 38 cores of prostatic tissue including the suspected area in MRI showing ,atrophic acini and areas with chronic inflammation

שלום אפי. התשובה אומרת שבכל הדגימות שנלקחו נראו רק בלוטות שהן יחסית לא מפותחות וקטנות ותאי דלקת שמופיעים במצבים של דלקת כרונית. אלה ממצאים שפירים לחלוטין ורואים אותם הרבה בביופסיות שלוקחים. הדלקת הזאת בדרך כלל לא מתבטאת בתסמינים ואין צורך לטפל בה.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית