טיפול הזלפתי של מיטומצין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

24/05/2016 | 09:16 | מאת: פ.כ

קראתי על תוצאות טובות במחקר של: טיפול הזלפתי (Bladder Wall Thermo-chemotherapy (BWT עם מיטומיצין (MMC) לסרטן לא חודרני של השלפוחית(NIBC) –.בטיפול זה מתבצע הזלפה סיבובית של MMC מחומם אל השלפוחית. במידה והחולה מבוגר מדי, חושש מדי ממעבר הBCG למחזור הדם,, חלוש מדי לשטיפות של BCG ( בגלל HB נמוך, ברזל ירוד) האם ניתן להשתמש בטכניקה הזו ולדלג על נחיצות פורטוקול הטיפול בשטיפות BCG ?

שלום. זו שיטה שאפשר לשקול אותה, בתלות במאפיינים הספציפיים של הגידול ושל המטופל.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית