נפיחות, רגישות וגולה באשך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

01/02/2016 | 19:48 | מאת: שי

שלום רב, מזה כ-10 ימים יש לי נפיחות באשך שמאל עם כאב עדין מאוד, בעיקר בנגיעה, וגולה בגודל אפונה למעלה בחיבור של האשך. בביקור אצל רופאת משפחה לפני כ-4 ימים היא אבחנה דלקת ואמרה שהנפיחות אמורה לעבור והפנתה אותי לאולטראסאונד. בינתיים הנפיחות והרגישות לא עושות כל סימנים של לעבור והתור הכי קרוב שמצאתי לאולטראסאונד הוא בעוד שבועיים. שאלתי היא האם עלי להיות מודאג? תודה רבה!

שלום שי. לפי בדיקת הרופאה כנראה שיש לך דלקת ביותרת האשך. עם אנטיביוטיקה מתאימה זה עובר, אבל לוקח לזה זמן לעבור. לפעמים רואים את השיפור רק אחרי שבוע. אתה צריך לעשות אולטרה-סאונד כדי להיות בטוח שלא מדובר באבחנה אחרת.

09/02/2016 | 18:50 | מאת: שי

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית