לחוצה בבקשה שאלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

04/10/2015 | 11:15 | מאת: אירה

שלום רב, בת 32, מעשנת, סובלת מהפרעת חרדות, מטופלת בויפאקס 150 XR+אלפרוקס לפי הצורך. לפי חודשיים התחילו הפרעות במחזור החודשי שליוו בכאבי בטן תחתונה גם במהלך המחזור וגם אחרי שהוא נגמר. ככה נמשך עד היום, כאבי בטן וגב תחתון. אולטראסאונד גניקולוגי: תקין, מלבד שחלות פוליציסטיות+ שרירן קטן 2 ס"מ. אולטאסאונד כליות ודרכי השתן: תקין, מלבד הסתיידויות קטנות בכליה הימנית. אולראסאונד בטן עליוונה: תקין, מלבד כבד שומני. בדיקות דם: תקינות, תפקודי כליות תקין. משטח פאפ תקין בדיקת פיפל: תקינה. שתן סטיק לפני שבועיים- תקין. בימים האחרונים מרגישה צריבה בנרטיק, ללא קשר למתן שתן. מתן שתן ללא צריבה. תכיפות קלה במתן שתן. ביקרתי אצל אורולוג שהסתכל על הצילומים עצמם של ההדמיות שעשיתי והשווה אותם להדמיות מלפני מספר שנים. אמר שהכל תקין, שלפוחית תקינה כמו כן גם הכליות. קראתי הרבה באינטרנט ואיכשהו הגעתי לסרטן שלפוחית השתן. מאז אני בלחץ מטורף וממש לא מוצאת לעצמי מקום. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה רבה

שלום אירה, אני מבין שהסמפטומים היו כאבי בטן והפרעות במחזור? לא היה דם בשתן? אם לא היה דם בשתן, ו-US דרכי שתן תקין, הסיכוי שבגילך יש לך סרטן שלפוחית הוא נמוך מאוד.

04/10/2015 | 15:05 | מאת: אירה

לא ראיתי אצלי דם בשתן. כמו כן נעשתה בדיקת שתן סטיק שרשום כתקינה. יש רק תכיפות במתן שתן וכאבי בטן תחתונה וגב תחתון.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית