גוש באשך שמאל לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

02/10/2015 | 08:19 | מאת: בן36

שבוע לאחר ניתוח מורכב יחסית של אפנדציט הופיע אצלי מעין גוש מעל אשך שמאל שנראה כמו וריד עגול שהתפנח , הדבר יוצר אצלי כאבים בעת מגע ולפעמים גם אחרי הליכה. אורלוג באישפוז שבדק אותי פיזית לאחר הניתוח בעקבות הכאבים לא ראה בעיה באשכים אך הרגיש את הגוש ואמר שזה קשור לצינורית הזרע (ייתכן דלקת) והפנה אותי לרופא בקופח. אני עדיין עם אנטיביוטיקה (אוגמנטין) לאחר הניתוח וזיהום בורידים שחולף בעקבות עירוי. רציתי לשמוע את דעתך , ומה אני אמור לעשות , אני מאוד מוטרד

שלום. קשה לי לחוות דעה בלי לבדוק אותך. אם עדיין יש בעיה תפנה לבדיקה אצל הרופא.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית