בודק הסימפטומים

מומחים בנושא הפורום:

אבא שלי עבר ניתוח להסרת גידול ומעי הגס
מחבר:אורנה
תאריך:14/5/2012
שעה:01:31
כרגע הוא עם סטומה. בהתחלה אמר לנו הרופא המנתח שהסטומה היא לתקופה של בערך עד שישה שבועות. היום הבנו שהתקופה הזו יכולה התקצר, האם את מכירה מקרים שהחזירו חולים למצב הקודם אחרי תקופה קצרה והאם זה לא מסוכן?
תודה רבה מראש
מחבר:
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
כרגע הוא עם סטומה. בהתחלה אמר לנו הרופא המנתח שהסטומה היא לתקופה של בערך עד שישה שבועות. היום הבנו שהתקופה הזו יכולה התקצר, האם את מכירה מקרים שהחזירו חולים למצב הקודם אחרי תקופה קצרה והאם זה לא מסוכן? תודה רבה מראש
שלום , הרופא המנתח יודע בדיוק מה רצוי ומה נכון למקרה הספציפי , יש לזכור כי הרופא המנתח יעשה את הטוב ביותר עבור המטופלים שלו , יש לסמוך עליו ועל החלטותיו. בלה
חיפוש מתקדם