אי יכולת לקפל ברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

16/11/2016 | 22:02 | מאת: פריידי

היום אימצתי מאוד את הרגליים- רצתי מהר ארבע קומות (מלמטה למעלה) ואז כשהגעתי לרחוב המשכתי לרוץ ופתאום לא יכולתי לקפל את הרגליים, כאילו השתתקו לי הברכיים, נתקעתי במישהו כי לא הצלחתי לשנות את כיוון הריצה, האטתי והברכיים השתחררו. אשמח לדעת מה זו התופעה הזאת וללמוד עליה (תן לי שם ואני אחפש מידע) ובגדול אם זו בעיה שצריך לבדוק או שזה קרה רק כי התאמצתי ואני לא רגילה לכושר?!

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה ממשה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים