קרע במניסקוס

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

17/11/2016 | 11:12 | מאת: שולה

אני בת 76 לפני 7 חודשים לאחר כאבים חזקים ב mri התגלה קרע במניסקוס הלטרלי אני עושה הרבה תרגילי פיזיוטרפיה הכאבים עדין חזקים רופא מומחה אמר שבגילי לא רצוי לנתח(זה על רקע ניווני) האם אחרי כל כך הרבה זמן זה יכול להסתדר?יש תקופות של הפוגה בכאב. שאלה שניה האם בטיול של כמה שעות בעיר עלי לשים את גרב ג'נוטריין וכן בעבודות בית אינטנסיביות?

שלום רב לרוב בגגיל 76 , קרע ניווני או שחיקתי הינו עקב שחיקה של מפרק הברך שינויים ארטריטיים או ניווניים משמעם שינויים שחיתקיים , ניתן להתעדכן על שחיקה של ברך באתר www.DrBender.co.il בבלוג ובשאלות ותשובות שחיקה של מפרק הברך יכולה לכלול גם שינויים במניסקוסים ובגידים כולל קרעים שלהם החלטות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה פיסיקאלית ועיון בצילומים בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים