כאב בברך בעקבות משחק כדורסל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

15/11/2016 | 20:11 | מאת: אייל רונן

שלום, לפני שבועיים הופיעו כאבים בברך שמאל לאחר משחק, ללא חבלה כל שהיא. קיים קושי בכיפוף הברך, בהליכה ובמדרגות. לאחר שני צילומי רנטגן אלה מסקנות הרופא: תפליט משמעותי בברך שמאל, יישור חסר כ- 15 מעלות, כיפוף עד 90 מעלות. רגישות בסדק פירקי מדיאלי, ללא רגישות מעל גיד ה- quad וגיד הפיקה. מגירה ולחמן ספק חיובי באופן חלש, מגירה אחורי שלילי, קושי להתרשם מיציבות לוארוס ואלגוס. בצילום לטרלי-פרגמט גרמי במשטח האחורי של הטיביה (שבר תלישה ישן?), ללא ממצא גרמי חריף בצילומי AP ואלכסונים. המלצה והפניה לבדיקת MRI האם אני סובל מבעיה בסיוס? האם מקרע ברצועה? אשמח לעזרה! תודה

שלום רב לשם אבחנה כפי שכתוב יש צורך בהדמיה בנוסף בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים