כאהי ברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

09/11/2016 | 07:32 | מאת: מוראל אברהם

אני ספורטאי בן 11 שרץ הרבה לפני שבוע במהלך תנועה לא נכונה בהליכה מהירה הרגשתי כאילו הפיקה נכנסה ולא יכלתי לעמוד קמתי אחרי כמה דקות לא היה כאב יותר מדי משמעותי ולא נפיחות.. הכאבים כבר שבוע בעיקר בעמידה או ישיבה יש רעיון לאיזה כיוון זה ? הכאבים בפיקה

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה הכיוון הוא יעוץ רופא אורטופד בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים