פיענוח בדיקתMRI ירך ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

11/10/2016 | 19:04 | מאת: שמואל דנה

שלום אני אצן חובב רץ מרחקים לפני כ3 חודשים הרגשתי כאבים במפרק ירך ימין. עשיתי בדיקה לשלילת קילה.ולבסוף mri רציתי עזרה להבין את תוצאת הפיענוח.ולהלן הפיענוח:מודגםבמגביל לאספקט המידאלי של צוואר ההומרוס,באספקט המדיאלי של איזור האינטר-טרוכנטרי של הפמור הימני,תהליך פרא קורטיקלי מאורך,בקוטר1.2סמ במישור הצידי פנימה ובגובה7 סמ, התהליך מודגם בעל אותות נמוכים בסידרת t1,אותות גבוהים בסידרת t2, העובר האדרה לאחר הזרקת גדולניום. מודגמת בצקת והאדרה לשדית סביב התהליך,הנמשכת עד בסיס הטרוכנטר הקטן .מודגמת אי סדירות של הקורטקס בהקף הטרוכנטר הקטן באיזור אחיזת הגיד האילו-פסואס,ללא עדות לניתוק הגידמהטרוכנטר הקטן . אודה לך על עזרתך שמוליק דנה

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה אבחנות באורטופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה אם צריך מומלץ לפנות להמשך טיפול לאורטופד המטפל ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים