אשמח לפענוח בדיקות mri

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

27/10/2016 | 01:28 | מאת: שי

היי עברתי לפני שנה ויותר נפילה מאופניי על 30 קמ"ש. זרקתי ידיים למפגש אם הכביש ונוצר לי באותו רגע כאב באמצע החזה מהטראומה החזקה . הכאב לא עוזב אותי מעל שנה . עברתי לפני 3 חודשים Mri ועברתי עוד אחד עכשיו 3 חודשים אחרי . אשמח לעזרה ... תשובות להלן תוצאות של סריקת סטרנום : הבדיקה בוצעה בטכניקת במישור STIR T1 ' T2 במישור אקסיאלי , סאגיטלי וקורונלי. הודגם בצקת מח עצם מסביב לזווית של הסטרנום הקדמי . אין סימנים של תזוזה בין הצדדים . אין שינוי עמדה , סיגנלים נמוכים ב - T1 בחלק הסאגיטלי וגבוה ב- T2 בקורונלי, מתאים ל- BONE BRUISE . זה הmri הראשון שעברתי וכעת הmri הנוסף 3 חודשים אחרי ... להלן תוצאות סריקה mri מכוון לעצם החזה : הבדיקה בוצעה בשיטת STIR , TSE , בשקלול T2 , T1 במישור סגיטלי , אקסיאלי וקורונלי ובשקלול T1 לאחר מתן גדוליניום כולל חיסור שומן. סיבת הבדיקה : מעקב אחר קונטוזיה גרמית . הפעם כמו בבדיקת הקודמת זוהה אזור של התמרה שומנית תת קליפתית במנובריום סטרני , אין חסר קליפתי. סינגל לשד שאר העצמות תקין . המפרקים הסטרנו-קלביקולרים שמורים . בסיכום : אין שינוי ביחס לבדיקה הקודמת שלפני 3 חודשים . אשמח לעזרה מה יש לי שם בידיוק ומה עושים למה הכאב בלתי אפשרי יותר. תודה רבה .

שלום רב מומלץ לפנות לכירורג חזה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים