כאבים לאחר ניתוח ארתרוסקופיה לתפירת מיניסקוס

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

25/10/2016 | 14:04 | מאת: איתי

שלום רב לפני כ 5 שבועות עברתי ניתוח לתפירת המיניסקוס המידאלי בברך ימין. ב4 השבועות הראשונים לא דרכתי כלל והייתי עם קיבוע למניעת כיפוף הברך. לאחר 4 שבועות, לפי הוראות הרופא, העברתי את הקיבוע לכיפוף 90 מעלות והתחלת דריכה חלקית וטיפול פיזיותרפיה. במהלך הימים האחרונים, חש כאב בחלק הפנימי של הברך בזמן יישור הברך במאמץ קל (בישיבה על כיסא) ובזמן הגעה ל90 מעלות כיפוף וכאשר אני לוחץ קלות על המקום. האם יכול להיות שפגעתי בתפרים הפנימיים והרסתי את תוצאות הניתוח? במהלך הדריכה החלקית, אני הולך בעזרת קביים אך בעמידה אני עומד רגיל (כמעט, משתדל לא להעמיס על הברך הפגועה). תודה רבה איתי

שלום רב אבחנות באורטופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה אם צריך על פי מה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה , מומלץ מאוד להתיעץ עם הרופא המנתח שלך - מומלץ ביקורת רופא מנתח מכיוון שלו יש את המידע הרב ביותר על הניתוח שעברתה ועל תהליך ההחלמה הצפוי ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים