ארתרוסקופיה בברך שיחזור MPFL

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

19/09/2016 | 02:14 | מאת: ענבל

שלום רב, עברתי לפני חודשיים 31.7.16 ניתוח ארתרסקופיה בברך לשחזור MPFL לאחר פריקת פיקה מספר פעמים. בשבועיים הראשונים לא עבדתי בכלל ורק מהשבוע השלישי התחלתי פיזיותרפיה. הפיזיותרפיסטית ויתרה עליי כי כאב לי ואיתה הגעתי לכיפוף של 40 מעלות בלבד לאורך שבועיים (שבועות 3 ו4). 4 שבועות לאחר הניתוח (בשבוע 5) הגעתי לפיזיותרפיסט חדש ותוך שני טיפולים טווח הכיפוף קפץ ל70 מעלות. היום אני עומדת על 90 - 95 מעלות אך כבר שבועיים לא מצליחה לעלות כל כך, "תקועה" כביכול ומגרדת מידי פעם את ה100 מעלות. מאד כואב לי, אני משתמשת בכרית חמה ומשככי כאבים (רוקסט ) אך זה לא עוזר. בוכה וצועקת לאורך הטיפול מאד סובלת וחסרת אונים. מה האופציות שעומדות לפניי? מה כדאי לעשות? האם מומלץ על מניפולציה בהרדמה או להמשיך את מה שאני עושה? חשוב לציין שאני בת 19, חיילת ורקדנית, כל החיים עוד לפני לכן חשוב לי לחזור לתפקוד מלא.

שלום רב על פי מה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה , מומלץ מאוד להתיעץ עם הרופא המנתח שלך - מומלץ ביקורת רופא מנתח מכיוון שלו יש את המידע הרב ביותר על הניתוח שעברתה ועל תהליך ההחלמה הצפוי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים