שנה וחצי לאחר שבר תלישה במקום שאלה.

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

02/09/2016 | 17:07 | מאת: שי

שלום . כשנה וחצי לאחר שבר תלישה בברך כתוצאה מתאונת דרכים לאחרונה עברתי צילום mri לאחר המשך כאבים ורגישות בברך בעיקר כאשר אני מיישר את הרגל .תוצאת הצילום הבחנה איחוי מלא ותקין ולא נמצאו קרעים. שאלתי היא מדוע אני ממשיך להרגיש כאבים וקושי ביישור הברך? אני מרגיש שינוי קל בצורת הברך ובליטה של עצם ממש מתחת לברך זה משהו שיכול להיווצר? תודה מראש אשמח לתשובה.

שלום רב אבחנה באורטופדיה נקבעת לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה ועיון בצילומים , מכלול הדברים שבר תלישה בברך יכול להיות בחלקים רבים מאוד לא ברור אפוא הוא היה , כאבים בברך יכולים להיות מסיבות רבות מאוד, גם אחרי שברים או ניתוחים יכולים לקרות דברים שכלל לא שייכים לא לניתוח ולא לשבר בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים