כאב מסויים ליד הפיקה של הברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

30/08/2016 | 19:37 | מאת: דניאל

לד"ר שלום, לאחרונה התחלתי לבצע ריצות ליד הבית. יש לציין כי עד עכשיו הייתי די שמן (מלא) ולא הייתי עושה ממש כושר רציני. לאחרונה, כבר כמה ימים, שאני רץ כמה שאני יכול וזה בסדר. לפני מספר ימים - התחלתי להרגיש בריצה מין כאב בצד הימני של הפיקה של הברך. ועכשיו גם בהליכה רגילה - בלי ריצה - החלטתי בינתיים להפסיק לרוץ ולבצע פעולות של מצריכות את השימוש ברגליים כדי להתאמן. חשבתי על שחייה... אבל גם פלג גוף עליון. שאלתי היא: האם להמתין ולראות האם זה עובר או לעשות דבר מה אחר? אודה לתשובה... שלך בברכה, דניאל

שלום רב אבחנה באורטופדיה נקבעת לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה ועיון בצילומים , מכלול הדברים מומלץ לפנות לבדיקה רפואית, לעיתים מדובר בדלקת -פציעות ספורט סביב הברך, לעיתים יש צורך אף להתאים נעלי ריצה או מדרסים בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים