כאב בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

19/08/2016 | 23:49 | מאת: אליס

שלום רב אני בת 17 בדרך כלל בריאה ולפני מספר חודשים פספסתי מדרגה ונפלתי על הקרסול בצורה עקומה וכמובן שהרגשתי את הכאב גם בברך , ומאז שאני יושבת על הברך או אם אני מנסה לקום מישיבה היא כואבת יש לי כאב חד ומציק שאני לא יודעת להסביר אבל זה לא חולף מאותו המקרה האם אני צריכה לדאוג ?

שלום רב ממה שכתבת לט ניתן להגיע לאבחנה ברורה אבחנות באורטופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית ובדיקה ועיון בהדמיה אם צריך מומלץ יעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים