כאב בפיקת הברך אחרי ריצה או כיפוף הרגל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

26/07/2016 | 22:53 | מאת: שלומית

שלום אני בת 29 עושה הליכות ובעיקר רצה כבר יותר מחמישה חודשים (לא יותר מידי, סביבות ה 10 ק"מ בשבוע ) והתחילו לי כאבים בברך שמאל בפיקת הברך כשאני רצה ועולה או יורדת במדרגות .. (רק לציין שאני בכללי בכושר טוב ואפשר להגיד שכבר רזה ) מה לעשות או לא לעשות ? גרב אלסטית תעזור ? תוסף תזונה כמו מגה גלופלקס מומלץ? תודה רבה רבה

שלום רב אבחנות באורטופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית ובדיקה ועיון בהדמיה דלקת בגיד הפיקה יכולות לנבוע מסיבות רבות החל מציר לא תקין של הברכיים וחלה במנח לא תקין של כפות הרגליים או רק כתוצאה מגירוי מקומי כל " בעיה בגוף" יוצרת תגובה דלקתית אשר מטרתה לנסות ולתקן את "הבעיה" בתגובה הדלקתית מפרשים חומרים אשר גורמים לכאבים NSAIDS או שמם האחר תרופות לא סטרואידליות נוגדות דלקת , גם מדכאות את הכאב בנוסף לדלקת, תרופות אלה ניתנות ללקיחה לפרק זמן קצוב סטרואידים-תרופות נוגדות דלקת. זריקות סטרואידים משמשות להקלה זמנית בלבד של כאבים.ודלקת (דיפורספן,דפומדרול, הידרוקורטיזון) בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים