התייעצות

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

23/07/2016 | 17:16 | מאת: קרן

שלום רב, לפני כחודשיים פרקתי את הפיקה. אני הולכת כרגיל אך ישנם כאבים, בעייה ביישור עד הסוף ואיני מסוגלת עוד לבצע פעילות גופנית ואפילו לרדת מדרגות מקשה עליי. אני מועדת לעיתים קרובות. דעת האורתופד שלי הייתה רק לחכות עם טיפול פיזיותרפי ושיעבור לבד. אך זה מקשה עליי וגורם לי לרצות חוות דעת נוספת. משאירה לך תוצאות של mri מלפני כשבועיים . האם יש עוד טיפול אפשרי או רק לחכות ? MPFL:התעבות ואות פתלוגי בינוני באינסרציה של הרצועה לצד המדיאלי של הפיקה. פיקה: סחוס . בצקת אינטרמדולרית הפיקה יותר בחלק המדיאלי ובקוטב התחתון של הפיקה. פמור דיסטלי , טיביה פרוקסימלית: סחוסים בגדר הנורמה. בצקת אינטרמדולרית בLFC יותר באספקט לטרלי וקדמי. דחיסה קורטיקלית לעומק 6 ממ , באורך כ8 ממ באספקט לטרלי קדמי של LFC. לסיכום: 1.שבר דחוס בLFC קדמי לפוסה פופליטאוס. קונטוזיה של הLFC 2. קונטוזיה של הפיקה 3.מתיחת MPFL תודה רבה

שלום רב אבחנות באורטופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית ובדיקה ועיון בהדמיה באם יש לך אורטופד מטפל רצוי לשמוע בעצתו מכיוון שמכיר הוא גם את הממצאים בבדיקה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים