פענוח תוצאות מיפוי

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

21/07/2016 | 21:42 | מאת: מורן מיכאל

שלום רב, עברתי מיפוי עצמות לאחר תקופה ארוכה של כאבים בברך שמאל. אלה תוצאות המיפוי : קיימת קליטה מוגברת בעוצמה נמוכה מאוד באזור של חיבור פיבולוטיביאל עליון מימין. טיב הקליטה ככל הנראה על רקע שינויים ניווניים או דלקתיים. מומלצת קורלציה קלינית. שאר השלד תקין . רציתי לדעת. מה זה אומר ומה הכוונה בקורלציה קלינית. תודה רבה והמשך ערב נעים

שלום רב אבחנות באורטופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית ובדיקה ועיון בהדמיה ממצאים קליניים הינם ממצאי הבדיקה בהפיסיקלית בהתאם להיסטוריה הרפואית ניווני הכוונה לשחיקתי ודלקת הינה תגובה מקומית לבעיה שהגוף מנסה להתמודד איתה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים