כאב חד בברך בעת ישיבה באוויר

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

27/07/2016 | 01:57 | מאת: דוד

שלום דר אני בן 22 משחק כדורסל מזה 12 שנה תודה לאל ללא עבר עם פציעות משמעותיות אך מתכופף באופן מלא , כמו ישיבה באוויר אני מרגיש כאב אדיר בתוך ברך ימין מציין שחוץ מכאב של עומס אין לי כאב מסוים בברך אלא רק בצורת ישיבה הזאת שנותנת את כל המשקל על הברך.

שלום רב אבחנות באורטופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית ובדיקה ועיון בהדמיה ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה מומלץ לפנות לייעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים