כאבים לאחר ניתוח שחזור ACL

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

17/07/2016 | 14:25 | מאת: בר

היי, אני בת 28, עברתי ניתוח שחזור רצועה צולבת קדמית בברך בנובמבר האחרון. עשיתי פיזיותרפיה במשך 3 חודשים, וב3 חודשים האחרונים אני מתאמנת 4 פעמים בשבוע אימונים פונקציונליים (כמו קרוספיט לנשים). בגדול אני מרגישה בסדר, תמיד "מרגישה" את הברך, לפעמים כואב לי אבל המנהל של המכון אמר שזה כאב טוב שבונה את השריר, ושתמיד אני "ארגיש" את הברך הבעייתית. האם זה נכון? שאלה שניה- אתמול רצתי כמה צעדים על החול ומאז ממש כואבת לי הברך (אני צולעת עכשיו). האם כדאי לעשות הפסקה מהאימונים או שזה גם "הכאב הטוב" שמדברים עליו? תודה!

שלום רב אבחנות באורטופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית ובדיקה ועיון בהדמיה על פי מה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה , מומלץ מאוד להתיעץ עם הרופא המנתח שלך - מומלץ ביקורת רופא מנתח מכיוון שלו יש את המידע הרב ביותר על הניתוח שעברתה ועל תהליך ההחלמה הצפוי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים