פאנוח MRI ברך ימין ושמואל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

11/07/2016 | 20:52 | מאת: גל

שלום אני סובלת מאוד מכאבי ברכיים לא ישנה בלילות אני לאחר MRI ברכיים חולת NF נגעים מוגדרים מרובים ברקמות כרות אשר הודגמו לכל הורך הסריקה רובם ממוקמים לאורך ציר ניוראלי אחורי (עצב סכיאטי)אך יש גם תוך שרירים ובשומן תת עורי גודל 1 ס"מ בצעד ימין 2 ס"מ בצעד שמואל נגעים בעל סיגנל נמוך/בינוני ב T1 גבוה ב T2 מה זה אומר תודה מראש גל

11/07/2016 | 21:16 | מאת: גל

המשך לפאנוח גושים מרובים ברכמות ברכים משני צדדים (UNNUMERABLE לאור מחלת NF ידוע מדובר על MULTTPLE NEURO

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים