כאבי ברכיים בעקבות ספורט

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

08/07/2016 | 18:11 | מאת: זוהר

שלום אני בת 24 סובלת מכאבי ברכיים כבר למעלה מ8 חודשים החלו בעקבות פעילות גופנית מאומצת הכנה למרתון ואימוני ריצות מאוד אינטנסיבים בהתחלה נתו לי מיפוי עצמות ולפי הבדיקה של הרופא הוא טען שי לי דלקת גיד הפיקה עשיתי 8 חודשים פיזיוטרפיה והידותרפיה וזה רק החמיר קשה לי מאוד לעמוד על הרגליים עשיתי MRI אבקש לדעת מה זה אומר: ברך ימין: מוקד בצקת לשד עצם בחלק האחורי בפלטו הטיביאלי המדיאלי. ממצא בחלק הקדמי של הטיביה המקורבת חשוד לאוטם לשדי תת-קורטיקלי. הממצא בעל גבול מוגבל. התהליך בחלק האחורי של הטיביה בעל מאפיינים שונים. לא נראים שינויים פריאוסטאליים. אין מסה של רקמה רכה. אין כמות חריגה של נוזל בברך. ברך שמאל באספקט הקדמי של הטיביה המקורבת נראה ממצא בעל גבול, בדומה למה שנראה בברך הימנית. הממצא חשוד לאוטם לשדי תת-קורטיקלי. פרט לכך סיגנל לשד העצם תקין. אין כמות חריגה של נוזל בברך

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה אבחנות באורטופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית ובדיקה ועיון בהדמיה אם צריך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים