הזרקה למפרק חולה בירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

04/07/2016 | 19:01 | מאת: גל

בת 57.מפרק ירך ימן חולה, כואב ועפי רופאים, מחייב החלפת מפרק.אני מנסה לדחות את הניתוח כי ידוע לי שלמפרק יש אורך חיים מסויים. לפני ניתוח יכולה לעזור לי למפרקים הזרקה? איזה זריקה מתאימה? איזה רופא מזריק? יכולה לעזור נגד כאבים ולהליכה ארוכה יותר? תודה.

שלום רב הזרקות לתוך מפרק נחלקות למספר קבוצות ניתן לקרוא בבלוג באתר www.DrBender.co.il במאמר זריקות או ניתוח o סטרואידים-תרופות נוגדות דלקת o חומצה היאלורינית –חומצה היאלורינית הינו חומר סיכה הדומה לאחד ממרכיבי נוזל המפרק o אורטוקין היא שיטת טיפול חדשה באוסטאוארטריטיס, הטיפול הוא טיפול ביולוגי-טבעי o PRP פלסמה עשירה בטסיות - חומרים המעודדים ריפוי ע"י טסיות הדם o תאי גזע o בוטוקס – טוקסין אשר מוזרק למפרק בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים