מבקש המלצה על ספורט לשריפת קלוריות

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

17/06/2016 | 17:14 | מאת: עופר

שלום, אני בן 41. אני סובל מבעיות ברכיים, הן בעצם (ירידה בצפיפות) והן בסחוס (התפוררות). העבודה שלי היא מול המחשב שעות רבות ביום, והדבר גורם לכך שאני מועד לעלות במשקל. אני מבקש המלצה על ספורט שיעזור לי לשרוף קלוריות אך יפחית למינימום את הפגיעה בברכיים. לצערי הרב שחייה היא לא אפשרית עבורי, מסיבות שאני מעדיף שלא לפרטן. אודה מאוד על המלצה. בברכה, עופר

שלום רב המלצות ניתנות לאחר בדיקה פיסיקלית וקבלת היסטוריה רפואית , לא פעם בעיות ברכיים מושפעות ממנח של הרגל או מנח כפות הרגליים , המלצות לספורט נקבעות בהתאם לכך בבעיות ברכיים לרוב מומלץ לחזק את שרירי הברכיים ביחוד הארבע ראשי ושרירי מיתר (האמסטרינג) , ישנם תרגילים רבים לכך החל ממשירים בחדר כושר וחלה בתרגילים הכוללים הרמת רגל והשארתה למעלה למשך מספר שניות ספורט נוסף אשר יכול לעזור הינם אופני ספיניג –אך לא בשיעור ספיניג סוחט , הכוונה היא לחזק את השרירים ולשמר טווחי תנועה אך נראה לי ששיעור ספיניג הכולל עליות וירידות בקצב לא מתאימות לאלה הסובלים מביות ברכיים חמורות בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים