ברך נפוחה ואי יכולת לכופפה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

17/06/2016 | 15:58 | מאת: אובדת עיצות

יש לי כאבים בברך שמאל, נפיחות ואי יכולת לכופף את הברך. בדרך כלל פותרת את הבעיה עם פילאטיס. הפעם ממש כואב לי וכלום לא עוזר. האם לבקש מרופאת המישפחה צילום לאיתור דלקת? האורטופד אומר שיש לי שחיקה מינורית של הסחוס, אבל הפעם הבעיה נראית לי שונה.מה עם הטפול החדשני שעושים סרום מדם המטופל? ידוע? עוזר?

שלום רב אם מדובר בשחיקת מפרק הברך(אוסטאוארטריטיס), אזי שחיקת מפרק הברך הינה מחלה אשר משפיעה על חייהם ועל איכות חייהם של אנשים רבים ברחבי העולם בדיקות הדמיה(צילומי ברכיים בעמידה) עוזרות לאושש את האבחנה בנוסף לקבלת היסטוריה רפואית מפורטת ובדיקה פיסיקלית , ניתן להתעדכן במאמר על שחיקה של הברך עוד באתר www.DrBender.co.il בבלוג צילומים אני נוטה לשפוט בעצמי, צילומים יש לבצע בעמידה בנשיאת משקל בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים