פענוח MRI ברך שמאל ודרכי טיפול

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

22/05/2016 | 09:37 | מאת: שירלי

אודה על הסבר קצר מה אומר הממצא הבא: קפסולה אחורית מדיאלית של ברך מעובה עם אותות הטרוגניים באבחנה מבדלת קפסוליטיס או קרעים חלקיים (סידרה 6 חתך21). ואם זה קרע אז מה הטיפול המומלץ? תודה מראש לתשובתך.

שלום רב קפסולה ינה מעטפת של מפרק הברך קפסוליטיס הינה דלקת של המעטפת אשר בהחלט יכולה להיוצר מקרעים חלקיים , דלקת אינה זיהום ויא לרוב תגובתית לבעיה שנוצרה דרכי טיפול לרוב תלויות בבדיקה הרפואית , עיון בצילומים וקבלת היסטוריה רפואית בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים