מיניסקוס

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

05/05/2016 | 23:48 | מאת: עלמה לוביש

שלום, רופא אמר לי שיש לי חשש לקרע במינסקוס מידאלי מקמורי פליקאה מידאלית שחיקת סחוס מידאלי קלרק חיובי חזק ובעיה בישור וכיפוף הברך , אשמח לשמוע מה עלי לעשות

שלום רב החלטות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה ועיון בצילומים תהליך השחיקה של הברך יכול לערב את מרכיבי הברך ביניהם הסחוס והמניסקוס ניתן להתעדכן במאמר על שחיקה של הברך עוד באתר www.DrBender.co.il בבלוג בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים