כאב בברך שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

17/05/2016 | 15:17 | מאת: ש

שלום. גיל 50. מזה חודשיים הופיע הכאב הנל. אובחנה בעיית ציר של הרגל. ברך שמאל נכנסת מעט פנימה. האם ניתן להמשיך בספורט של ריצות. ענף ספורט אהוב עליי במיוחד. האם מתאים רכיבה על אופניים/ ספינינג?

שלום רב מה שאתה מתאר לא ניתן להגיע לאבחנה לעיתים ישנו ציר של הברך אשר נקרה וארוס(ברכי O) אשר גורם להיצרות בצד הפנימי של הברך , אך אין זו אחבנה כאבים בברכיים יכולים להיגרם מהמון סיבות, ציר לא תקין של הברכיים יכול לגרום לכאבים סביב הברך- דלקות, ולעיתים גם לשחיקה של מפרק הברך אבחנות באורטופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית ובדיקה ועיון בהדמיה אם צריך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים