Mri ברך ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

12/05/2016 | 21:55 | מאת: נדב

שלום אני בן 24 כדורגלן כאב לי הברך במשך חודש כול פעם באזור אחר עשיתי mri לברך ימין הכול יצא תקין במכתב רק המניסקוס בלאק לי הודגם גדול מהרגיל דיסקואיד עם מוקד קטן של סינגל נוזלי בקרן הקדמית יתכן קרע קטנטן,יש לציין שאני חמש שבועות נח ועושה חיזוקים על פיתה ,אבל מה זה אומר בעצם אסור לי להתאמן צריך לנוח זה עובר?

שלום רב החלטות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה ועיון בצילומים מניסקוס דיסקואידלי –הינו שינוי בצורת המניסקוס. בברך ישנם שני מניסקוסים, אחד פנימי(מדיאלי ) ואחד חיצוני (לטרלי). מניסקוס דיסקואידלי מופיע בצד הלטרלי ברוב המקרים, הצורה של המניסקוס הלטרלי במקום הצורה הנורמלית של האות C באנגלית לצורה של דיסק סולידי . רוב האנשים עם מניסקוס דיסקואידלי מעולם לא ידעו שיש להם מניסקוס דיסקואידלי, ומעולם לא ירגישו בשום כאב או הפרעה בחלק מהאנשים דיסקואיד מניסקיאלי יכול לגרום לכאבים באספקט הלטרלי-הצדדי, עם תחושה של מה שנקרה באנגלית POPPING SENSATION , קול פיצוח הטיפול השמרני בדרך כלל כולל טיפול פיזיוטרפי וטיפול סימפטומטי בכדורים ומשחות מקומיות ישנם גם טיפולים ניתוחיים בדרך כלל ארטרוסקופיה של הברך אם הטיפול שמרני-הלא ניתוחי אינו מועיל בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים