טווח תנועה לא מושלם של הברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

09/05/2016 | 12:18 | מאת: נעם בורשטיין

שלום ד"ר: לפני כחודשיים היתה לי נפיחות בברך וכאב. זה עבר לאחר מספר ימים אך מאז נותרתי עם ברך שטווח התנועה שלה לא תקין לחלוטין. הברך לא ננעלת לגמרי כאשר עומד למשל. כעת אין כאב או נפיחות אך מטרידה אותי הטווח תנועה הזה. תודה

שלום רב יש לבצע בירור האם הנפיחות היא בברך לחוסר יישור של הברך? בנוסף יש לברר מה הגורם לנפיחות – האם בעיות ראומטיות , האם דלקת כל שהי, או אחר כגון קרע של המניסקוס או שחיקת ברך או אחר , כל זאת ניתן לעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית ובדיקה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים