כאבים בברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

08/05/2016 | 10:47 | מאת: גבריאל

שלום, התגייסתי לפני כחודשיים לצבא ליחידה קרבית וכרגע נמצא בטירונות קרבית. לפני כ3 שבועות החלו לי כאבים חזקים בברכיים שמקשים עליי להתכופף(כשניסיתי להתכופף פעם אחת פשוט נפלתי מרוב שהכאב היה חזק) ובנוסף גם מקשים עליי לרוץ וללכת לאורך זמן. הלכתי לרופא היחידה שאמר שזה כלום ושום דבר וכשחזרתי לבית הלכתי לביקור רופא ושם נתנו לי 3 ימי גימלים עם תרופות ומשחה למרוח. כרגע אני במנוחה בבית אבל אין שיפור משמעותי בכאב. לא קיבלתי איזהשהי חבלה במהלך הטירונות יש לציין, והכאב נמצא כל הזמן והוא מתגבר בזמן פעילות ובמנוחה אחריה הוא גם דיי חזק.

שלום רב ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה אבחנות באורטופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית ובדיקה ועיון בהדמיה אם צריך כאבים בברכיים יכולים להיות מהמון סיבות החל מדלקות בגידי הברך וחלה בכאבים פטלופמרליים – מומלץ בדיקה של אורטופד בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים