כאבים בברך שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

04/05/2016 | 17:26 | מאת: דני

שלום רב, עברתי צילום רנטגן בעקבות כאבים בברך שמאל. הממצא של הצילום הוא: "קיים רושם לאי סדירות גרמית קלה ב tubercles של עצם הטיביה". אשמח לקבל הסבר בעברית מה המשמעות של ממצא זה. תודה מראש, דני

שלום רב אבחנות באורטופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית ובדיקה ועיון בהדמיה צילומים כמו כן מוערכים בהקשר לבדיקה הפיסיקלית וההיסטוריה הרפואית יכול להיות ולא מדובר בשום דבר ויכול להיות אחרת בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים