האורטוקין כטיפול בשחיקת סחוס במפרקי ירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

26/04/2016 | 18:45 | מאת: אורה

אשמח לשמוע על השיטה, האם עוזרת להפחתה בכאבים ובעצירת השחיקה. תודה

שלום רב טיפולים לא ניתוחיים למפרקים יכולים להיות רבים ומגוונים ביניהם הזרקות שונות למפרק והמלצות לטיפולים ניתן להתעדכן בקישור הבא http://www.drbender.co.il בבלוג אורטוקין היא שיטת טיפול חדשה בשחיקת מפרקים, הזריקה הוא טיפול ביולוגי-טבעי, מחומרים המופקים מגוף המטופל. הטכנולוגיה כוללת לקיחת דם. מהדם הנלקח מופק סרום (נסיוב) המכיל חלבונים שונים אשר מטרתם לעצור ולרפא את תהליך השחיקה. החלבונים מוזרקים למפרק. בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים