היצרות קלה באספקט המידיאלי של מפרק הברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

15/03/2016 | 20:14 | מאת: נעם

אצל ביתי בת ה-19 הופיעו כאבים בברך (ללא כל מכה מיוחדת או פעילות גופנית מיוחדת) עד כדי ממש חוסר יכולת לדרוך על הרגל הכואבת. בדיקה אצל אורתופד העלתה שמדובר כנראה ברקמה רכה. שבוע של לקיחת ניקסין עד כה לא שיפר את מצב הכאבים. קבלנו זה עתה פענוח של צילום רנטגן שגילה "היצרות קלה באספקט המידיאלי של מפרק הברך". האם תוכל להסביר בבקשה מה המשמעות של זה, ומה צריך לעשות? תודה

שלום רב פיענוח הצילום יכול שלא לומר דבר לעיתים ישנו ציר של הברך אשר נקרה וארוס(ברכי O) אשר גורם להיצרות בצד הפנימי של הברך , אך אין זו אחבנה אבחנות באורטופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית ובדיקה ועיון בהדמיה אם צריך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים