כאבים כרונים בברך ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

15/03/2016 | 19:33 | מאת: רועי

אני בן 17 ויש לי כבר שנה וקצת כאבים בברך ימין בעיקר בזמן ישיבה, שמתי לב שיש לי כאבים כשקר לי בברך כאילו מזג אוויר קריר או רוח קרה וכדומה... הלכתי לאורתופד והוא לא יודע ממה הכאב נובע, עשיתי צילום של עצמות ולא רואים כלום. משככי כאבים עזרו מאוד. ממה הכאב נובע? והאם זה ישפיע על הפרופיל הרפואי בצבא (לבינתיים פרופיל 72)

שלום רב ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה אבחנות באורטופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית ובדיקה ועיון בהדמיה אם צריך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים