מה הם סיכוני הזיהום או דחיית השתל ע"י הגוף?

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

13/03/2016 | 08:34 | מאת: עפר

כאחד שעבר ניתוח השתלת מפרק וכתוצאה מזיהום מוגבר לאחר חודשיים מהניתוח נאלצו להוציא את השתל (הפצע של הניתוח נסגר רק לאחר שנה) האם יש סיכוי הצלחה בניתוח נוסף או שסכנת הזיהום תמיד תישאר? (הניתוח להחלפה בוצע לפני כ20 שנה מאז המפרק נד)

שלום רב מומלץ לשאול את הרופא המנתח שלך או מי שמכיר ובדק את הברך שלך ומכיר את הצילומים באןפן כללי מאוד – ברגע שהיה זיהום עמוק אשר מצריך הוצאה של החלקים באופן כללי אחוז הסיכוי לזיהום הוא גבוהה יותר ומוערך ב כ 9% לעומת כ 1% בניתוח ראשוני בכל זאת סיכוי הצלחה הם יחסית גוהים ומוערכים בכ 70-80% בניתויחי רויזיה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים