שיקום לאחר החלפת ירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

27/02/2016 | 20:34 | מאת: לילך

שלום ד"ר בינמין ותודה רבה אני בת 65 אני הולך לעבור ניתוח החלפת ירך. שאלתי בקופ"ח מכבי האם אני יכולה ללכת לשיקום לתל השומר אחרי הניתוח ואמרו לי שאין להם את זה (יש לי מכבי זהב) האם ידוע לך משהו בנושא?? מליון תודות

שלום רב המלצות לשיקום נקבעות על ידי הרופא המנתח ובהמלצתו ובהתאם לתוצאות הניתוח לאחר הניתוח העובדת הסוציאלית תפרוש בפניך את האופציות המצויות בהתאם לקופת החולים לרוב הארכה של ימי אשפוז כולל שיקום ומוסדות אשפוז שונים כרוכה בעליה בשיעור זיהומים שיטת ההתאוששות המהירה – ניתן לקרוא באתר www.DrBender.co.il www.doctors.co.il/ar/19228 מאמר החלפת מפרק ירך בגישה קדמית https://www.youtube.com/watch?v=Kn3nav7DraA סרט בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים