תוצאות MRI ברך שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

25/02/2016 | 08:25 | מאת: כפיר

שלום בבקשה עזרתך בהבנה ודרכי הטיפול לתוצאות MRI ברך. "הודגמו שני גנגליון צינט בגודל 7 ממ צמודים ל-ACL על רקע ניווני". הברך מאוד כואבת בכיפוף, יישור ומנוחה. כל שאר הפרמטרים תקינים.

שלום רב פענוח בדיקות הדמיה נעשה בהתאם לבדיקה הפיסיקלית, קבלת היסטוריה רפואית ועיון בצילומים ACL הינו רצועה צולבת קדמית צסטה גנגליונית בברך על פניו הינו ממצא שפיר, מכילה היא נוזל של מפרק הברך. ברוב המקרים הציסטה נוצרת לאחר פגיעה בסטרוקטורות של הברך בין היתר מניסקוס או גידים בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים