צילום MRI צילום ברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

04/02/2016 | 18:10 | מאת: זהבה

שלום ניפגעתי לפני 3 חודשים בתאונת עבודה הפגיעה היא בברך שמאל ניפעתי ממכה של מלגזה וגם נפלתי אחרי המכה עשיתי צילום וקיבלתי רק עכשיו את הפענוח רק יש שם מוסגים קשים להבנה כמו קרע מלא של mcl או חשד לקרע של mpfl כונדרופטיה במדור המדיאלי של הברך פמור דיסטלי טיביה פרוקסימלית אשמח לקבל עזרה תודה

שלום רב MCL רצועה אמצעית(מדיאלית-פנימית) רצועה המחברת בין שתי עצמות MFPL- הגיד הפטלופמורלי המדיאלי דהיינו גיד המחבר בין הפיקה לירך בצד המדיאלי הפנימי כונדרופטיה הכוונה הינה לפגיעה סחוסית לא ספציפית, מדור מדיאלי הכוונה למדור הפנימי, פמור הינה עצם הירך , דיסטלי הינו מרוחק, פרןקסימלי הינה מקורב בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים