החלפת מפרק ברך ?או טיפול ?

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

01/02/2016 | 09:01 | מאת: מנחם

שלום! אני סובל מברכיים פגועות כבר 51 שנה .עברתי בברך ימין הוצאת 2 המינסקוסים ,וברך שמאל עברתי כבר פעמיים אורטוסקופיה .אני סובל מאוד . התיפקוד שלי ירד ב 60% יש לי כאבים , בחורף המצב החמיר יותר בברך ימין ישנה תופעת הצטברות נוזלים וכאבים , לוקח אטופן 600 מ"ג לפי הצורך . מה לעשות .? אני בן 71.5 .

שלום רב אבחנות באוטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה ועיון בצילומים ניתן להתעדכן במאמר על שחיקת הברך בבלוג באתר www.DrBender.co.il , כמו כן ניתן לקרוא בבלוג על ניתוח החלפת מפרק ברך בהתאמה אישית , מצורף קישור לסרט https://www.youtube.com/watch?v=g9-iLlF-O_w אנטומיה של מפרק הברך שונה מאדם לאדם , מכשור מותאם אישית מאפשר החלפת מפרק ברך מדויקת יותר המותאמת אישית בהתייחס לאנטומיה הספציפית של המנותח. ברך מותאמת אישית מאפשרת למנתח תכנון על מודל תלת ממדי המשרטט את המפרק והשינויים בו בצורה מדויקת .סריקת הברך מועברת לחברה המייצרת את המשתלים לברך וכך נבנה מודל וירטואלי של הברך בתלת ממד.ההדמיה התלת ממדית והמודל הוירטואלי נותנים הערכה מדויקת של ציר הברך, והערכה של מידת השינויים במפרק. מומלץ לקבוע תור ליעץ 077-2316026 בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים