סקי עם שחיקת סחוס + קרע במיניסקוס

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

05/01/2016 | 13:08 | מאת: אודי

שלום אובחנתי ע"י MRI כסובל משחיקת סחוס ניוונית בברך (כולל אוסטאופיטים) ובנוסף קרע במיניסקוס המדיאלי. יש לי כאבים מדי פעם וכיפוף הברך לא מלא, כ 140. כמובן שלרוץ\לקפוץ אני לא יכול. השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות סקי ואם כן, עד כמה אני מסכן את עצמי ? יש לציין שמעולם לא עשיתי סקי. תודה

שלום רב אבחנות באוטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה ועיון בצילומים המלצה האם אתה יכול לעשות ספורט מסוים או לא בלא בדיקה היא לא ניתנת טיפולים והמלצות לשחיקה של מפרק הברך נקבעים גם לפי איכות בחיים של המטופל והממצאים ניתן להתעדכן עוד באתר www.DrBender.co.il בבלוג באופן כללי מאוד המלצות גם תלויות ועומדות על סמך איכות החיים בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים