נפיכות קלה בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

19/12/2015 | 18:01 | מאת: תומר

שלום רב. לפני שבועיים במהלך משחק כדורסל נחתתי לא טוב על הרגל (במהלך נחיתה מקפיצה לריבאונד), ואיזור הברך נמתח לאחור. הרגשתי כאב חד באיזור הברך. לאחר המקרה, חזרתי הביתה. לאחר שלושה ימים יצאתי לריצה. במהלך הריצה לא הרגשתי כאבים, אבל לאחר הריצה כשעשיתי מתיחות הרגשתי את אותו כאב חד שהיה לי במהלך המשחק כדורסל. לאחר הכאב החד, הבחנתי שישנה נפיכות קלה באיזור הברך. מה לדעתך חומרת הפציעה? האם אפשר להמשיך לאחר מנוחה בפעילות ספורטיבית? יש לציין שבמהלך היום לא קיים כאב.

שלום רב מומלץ יעוץ אורטופדי , אבחנות באוטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה ועיון בצילומים , מכלול הדברים הוא אשר מוביל לאבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים